Termeni si conditii

1. Definitii In aceasta Sectiune se vor folosi urmatorii termeni:

– Site: Situl MobilaPotrivita aflat la adresa http://www.mobilapotrivita.ro.
– Continut: orice imagine, fotografie, articol, text, desen, comentariu, element de design al sitului sau orice alt element prezent pe site.

2. Daca nu sunteti de acord cu Sectiunea prezentata sub numele Termeni si Conditii de Accesare a sitului, atunci nu accesati situl, intrucat prin simpla lui accesare se considera implicit ca ati acceptat toate conditiile prezentate in aceasta Sectiune.

3. Aveti dreptul sa folositi Continutul sitului doar in conditiile mentionate in aceasta sectiune. Orice modificare a Continutului sau preluare in orice scop reprezinta o violare a drepturilor de proprietate intelectuala si este interzisa.

4. Utilizarea, accesul, copierea, printarea sau afisarea Continutului Sitului este permisa doar in scopuri necomerciale si pentru folosinta personala pe un singur calculator. Cu exceptia celor mai sus mentionate, Continutul nu poate fi reprodus, republicat, copiat, uploadat, vandut, distribuit, modificat, exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al exploatarii, decat cu permisiunea speciala, expresa si scrisa a webmasterului sitului.

5. Nu este permisa reproducerea, stocarea, trimiterea Continutului catre/pe alt site web, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, fara acordul expres, special si scris al webmasterului Sitului.

6. Nu este permisa indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de proprietate intelectuala a Sitului.

7. Prezenta Sectiune poate cunoaste modificari prin actualizare, adaugare, stergere ceea ce face necesara vizitarea acestei sectiuni in mod regulat.

8. Sectiunea Termenilor si Conditiilor de Accesare a Sitului este protejata de dispozitiile legale romane in vigoare. Noi respectam drepturile de proprietate intelectuala ale celorlalti si solicitam vizitatorilor nostri sa faca la fel.