Mobilierul potrivit unui hol cu personalitate

Holurile de intrare sunt zone de mare interes deoarece trebuie sa sugereze ospitalitate. O ambianta primitoare poate fi realizata cu ajutorul unor piese de mobilier care se armonizeaza cu decorul din restul casei. Fiind un spatiu ce face trecerea intre exterior si zona central a casei, acestea sunt dotate, de obicei numai cu spatii de depozitare a articolelor de imbracaminte si incaltaminte.

Desi posibilitatile de mobilare a holului nu va lasa prea multe alternative, o metoda prin care va puteti demonstra originalitatea si maiestria o reprezinta abordarea unui anumit stil.

Un aer modern

Daca sunteti adeptii amenajerilor simple, tineresti, cea mai buna solutie o reprezinta achizitionarea unei structure usoare, cu design modern, care sa imbine mai multe functiuni fara a ocupa mult spatiu.

In acest sens se poate apela la un producator de mobila la comanda, care va realiza modele de corpuri de mobilier pentru hol din PAL melaminat ce au in componenta accesorii si spatii de depozitare: cuier sau dulap cu polita pentru palarii, dulap pentru pantofi, oglinda, etc.

In cazul in care configuratia holului va permite, puteti alege o varianta de cuier pentru colt sau puteti comanda diverse modele de mobilier in functie de forma dorita si de spatial pe care il aveti la dispozitie.