Mobila de tineret

Navigare rapida - mobila tineret

Mobila de tineret T17

Mobila pentru camera de tineret realizata din pal melaminat de 18mm grosime cu canturi ABS de 0.4 si 2 mm.

Mobila de tineret T16

Mobilier pentru camera tineret realizat din pal melaminat, cu canturi ABS. Are in componenta spatiu ce poate fi utilizat pentru birouri.

Mobila de tineret T15

Mobilier camera tineret realizat din pal melaminat de 18 mm. Are in componenta: blat birou, dulap depozitare carti, usi glisante, dintre care una prevazuta cu oglinda si pat extensibil din pal melaminat de 18 si 36 mm cu 2 saltele, adaptat pentru spatii inguste.  

Mobila de tineret T14

Mobilier camera copil realizat din pal melaminat de 18 mm in 2 culori, cant abs de 0,4 si 2 mm.

Mobila de tineret T13

Dulap pentru camera copil, realizat din pal melaminat de 18 mm, in 4 culori, cant abs de 0,4 si 2 mm. Pentru o utilizare usoara si siguranta copilului, usile si sertarele au fost decupate, inlocuindu-se asftel posibile manere.

Mobila de tineret T12

Mobilier pentru copii realizat din pal melaminat de 18mm si 36 mm, culoare stejar perrier deschis, cu pat suspendat.

Mobila de tineret T11

Pat pentru copii realizat din pal melaminat de 18 si 36 mm in 2 culori prevazut cu sertar pentru depozitare si 2 noptiere.

Mobila de tineret T10

Mobilier dormitor tineret, culoare alb creta, compus din: dulap pe colt cu oglinzi, birou, biblioraft si polite suspendate.

Mobila de tineret T09

Mobilier dormitor tineret, culoare rosu cu cant negru, compus din dressing cu usi glisante si oglinda, birou pe colt si polite suspendate.

Mobila de tineret T08

Mobilier pentru copii, realizat din PAL melaminat 2 culori, cant ABS de 2 mm si 0,4 mm la culoare, compus din dulap pe colt, pat, etajere, birou. Atat forma cat si accesoriile sunt adecvate varstei.