Mobila de living

Navigare rapida - mobila living

Mobila living L20

Mobilier living realizat din pal melaminat de 18 mm si MDF lucios, in doua culori, ansamblu cu rafturi suspendate, usi cu deschidere push-on.

Mobila living L19

Mobilier living realizat din pal melaminat de 18 si 36 mm, avand combinate mai multe culori. Fetele sunt din MDF vopsit. Are in componenta un corp destinat spatiului tv, dotat cu sertare la partea inferioara si usi la partea superioara.

Mobila living L18

Mobilier living realizat din pal melaminat de 18 si 36 mm, cant abs de 0,4 si 2 mm si fronturi MDF vopsit. Are in componentaun corp cu sertare destinat spatiului tv si o comoda cu usi.

Mobila living L17

Mobilier living realizat din pal melaminat de 18 mm cu fronturi MDF mat vopsit alb, usi cu sticla transparenta, manere cu ceramica, etc.  

Mobila living L16

Mobilier living realizat din pal melaminat de 18 mm cu usi din MDF lucios culoare rosu burgund.

Mobila living L15

Masa living realizata din PAL melaminat de 36 mm si cant abs de 42 mm. Blatul este acoperit cu sticla neagra de 4 mm.

Mobila living L14

Mobilier living realizat din PAL melaminat de 18 si 36 mm, cant abs de 0,4 mm, 2mm si 42 mm. Fetele de sertar si blatul sunt acoperite cu sticla neagra de 4 mm. Sistemul inchidere-deschidere este push.

Mobila living L13

Mobilier living realizat din pal melaminat urbano natur si sticla neagra. Sistemul de inchidere a usilor si sertarelor este push.

Mobila Living L12

Mobilier living realizat din PAL melaminat culoare nuc aida tabac, cu grosime de 42 si 18 mm.

Mobila living L11

Mobilier living realizat din PAL melaminat tip Egger, cant ABS de 2 mm si 42 mm, balamale Blum, sticla fumurie, manere metalice si alte accesorii.