Mobila dressing

Navigare rapida - Diverse piese de mobilier

dressing14 dressing13 mobila-dressing-12 mobila-dressing-11 mobila-dressing-10 mobila-dressing-09 mobila-dressing-08 mobila-dressing-07 mobila-dressing-06 mobila-dressing-05 mobila-dressing-04 mobila-dressing-03 mobila-dressing-02 mobila-dressing-01

Mobila dressing DR14

dressing14

Mobiler dressing realizat din pal melaminat de 18, cu usi glisante cu profile maner inox cu sticla.

Mobila dressing DR13

dressing13

Mobilier dressing realizat din pal melaminat de 18 mm, culoare alb, compus din 3 sectiuni. La intrare are usa glisanta din pal prevazuta cu oglinda.

Mobila dressing DR12

mobila-dressing-12

Mobilier dressing realizat din PAL melaminat de 18 mm, cant abs de 0,4 mm si accesorii. Are in componenta sertare de diferite dimensiuni, bare de haine, suport culisant pentru pantaloni, etc.

Mobila dressing DR11

mobila-dressing-11

Dressing relizat din pal melaminat 2 culori: interior-vanilie iar fetele de usi-yasmine lucios si Bordeaux lucios.

Mobila dressing DR10

mobila-dressing-10

Dressing realizat din pal melaminat 2 culori: interior- fag ciocolata, usile glisante-rosu Bordeaux lucios cu oglinda pe usa din mijloc. In interior are in componenta sistem bara rabatabil, sertare, s.a.

Mobila dressing DR09

mobila-dressing-09

Mobilier dressing realizat din PAL melaminat tip Egger, prevazut cu cant ABS de 0,4 si 2 mm, cu usi cu sistem de deschidere prin balamale, sertare dispuse la interior, bare de haine, suport pantaloni , manere antichizate etc.

Mobila dressing DR08

mobila-dressing-08

Mobilier dressing realizat pe colt, din PAL melaminat cires Victoria, sertare ascunse la interior, rafturi pentru haine, bara pentru umerase si altele. Usile sunt prevazute cu oglinzi, cu inchidere prin balamale cu amortizor.

Mobila dressing DR07

mobila-dressing-07

Mobilier dressing realizat pe colt, din PAL melaminat de 18mm, cant ABS de 0,4 mm si 2 mm, balamale Blum, sistem glisare SKM 80, bara haine inox.

Mobila dressing DR06

mobila-dressing-06

Mobilier dressing realizat din PAL melaminat de 18mm tip Egger, cant ABS de 0,4mm tip Rehau, HDF 3 mm, glisiere Blum, sistem rabatabil haine, bara haine ovala. Imbinarea placilor cu demontabil Blum si ericsoane.

Mobila dressing DR05

mobila-dressing-05

Mobilier dressing realizat din PAL melaminat de 18mm tip Egger, cant ABS de 0,4mm si de 2mm tip Rehau, HDF 3 mm, usi cu sistem de glisare SKM 80, bare sustinere usi aluminiu, manere ovale satinate,glisiere Blum, suporti pentru pantaloni, fuste, cravate; bara ovala de haine, suport rabatabil haine. Imbinarea placilor cu demontabil Blum si… Read more »