Mobila dressing

Navigare rapida - Diverse piese de mobilier

Mobila dressing DR16

Mobilier tip dressing executat la comanda, realizat din pal melaminat de 18mm grosime, fronturi MDF lucios, cu usi glisante, cu sistem rabatabil pentru masa de calcat.

Mobila dressing DR15

Mobilier pentru dressing realizat din pal melaminar de 18 mm, culoare alb. Are in componenta: dulap cu usi glisante cu o oglinda, prevazut cu suport pliabil masa de calcat, dulap cu bare de haine, sertare si suport glisant pentru pantaloni, dulap cu polite si sertare pentru depozitare, masca calorifer cu grila pentru aerisire.

Mobila dressing DR14

Mobiler dressing realizat din pal melaminat de 18, cu usi glisante cu profile maner inox cu sticla.

Mobila dressing DR13

Mobilier dressing realizat din pal melaminat de 18 mm, culoare alb, compus din 3 sectiuni. La intrare are usa glisanta din pal prevazuta cu oglinda.

Mobila dressing DR12

Mobilier dressing realizat din PAL melaminat de 18 mm, cant abs de 0,4 mm si accesorii. Are in componenta sertare de diferite dimensiuni, bare de haine, suport culisant pentru pantaloni, etc.

Mobila dressing DR11

Dressing relizat din pal melaminat 2 culori: interior-vanilie iar fetele de usi-yasmine lucios si Bordeaux lucios.

Mobila dressing DR10

Dressing realizat din pal melaminat 2 culori: interior- fag ciocolata, usile glisante-rosu Bordeaux lucios cu oglinda pe usa din mijloc. In interior are in componenta sistem bara rabatabil, sertare, s.a.

Mobila dressing DR09

Mobilier dressing realizat din PAL melaminat tip Egger, prevazut cu cant ABS de 0,4 si 2 mm, cu usi cu sistem de deschidere prin balamale, sertare dispuse la interior, bare de haine, suport pantaloni , manere antichizate etc.

Mobila dressing DR08

Mobilier dressing realizat pe colt, din PAL melaminat cires Victoria, sertare ascunse la interior, rafturi pentru haine, bara pentru umerase si altele. Usile sunt prevazute cu oglinzi, cu inchidere prin balamale cu amortizor.

Mobila dressing DR07

Mobilier dressing realizat pe colt, din PAL melaminat de 18mm, cant ABS de 0,4 mm si 2 mm, balamale Blum, sistem glisare SKM 80, bara haine inox.