Mobila de dormitor

Navigare rapida - mobilier dormitor

Mobila de dormitor D30

Mobilier dormitor realizat din pal melaminat de 18mm. Este compus din pat cu tablie si cadru tapitat, comoda din pal si tabureti cu tapiterie.

Mobila de dormitor D29

Mobilier dormitor realizat din pal melaminat de 18 mm cu usi din MDF infoliat. Are in componenta dulap cu 4 usi, pat de mijloc si doua noptiere.

Mobila de dormitor D28

Mobilier pentru dormitor realizat din pal melaminat de 18 mm, cu fronturi de usi din MDF infoliat. Accesorii folosite: bara de haine, manere, picioare, cornisa, etc.

Mobila de dormitor D27

Mobilier dormitor realizat din pal melaminat tip Egger de 18 si 36 mm, in doua culori, cant abs de 0.4, 2 si 42/2 mm. S-au folosit ca accesorii glisiere, manere aluminiu, etc.

Mobila de dormitor D26

Mobilier pentru dormitor realizat din PAL melaminat de 18 mm si 36 mm grosime, 2 culori. Are in componenta pat cu sistem rabatabil pentru saltea si noptiere. Dulapul este prevazut cu 3 usi glisante, cu oglinda pe mijloc.  

Mobila de dormitor D25

Pat dormitor realizat din pal de 18 si 36 mm culoare semurkand argintiu, cu tablie tapitata si 2 noptiere.

Mobila de dormitor D24

Mobilier dormitor realizat din pal melaminat de 18 si 36 mm, compus din dulap cu 3 usi glisante, pat si 2 noptiere. Dulapul are prevazut la interior spatiu pentru televizor.  

Mobila de dormitor D23

Mobilier dormitor realizat din PAL melaminat de 18 mm in doua culori.

Mobila de dormitor D21

Mobilier dormitor realizat din pal melaminat 2 culori: fag ciocolata si yasmine lucios.

Mobila de dormitor D20

Mobila dormitor realizata din PAL melaminat de 18mm, cu cant ABS de 0.4mm la interior si 2mm la exterior. Dressingul are in componenta 3 usi glisante, dintre care una cu oglinda, lift umerase si sertare la interior. Patul este prevazut cu sistem de ridicare a saltelei si lada la interior pentru depozitare. Comoda este realizata… Read more »