Diverse tipuri de mobilier

Navigare rapida - Diverse piese de mobilier

Biblioteca

Mobilier biblioteca realizat din pal melaminat culoare gri, cu doua usi rabatabile si masca de calorifer cu grila pentru aerisire.

Mobilier hol 7

Mobilier pentru hol realizat din PAL melaminat si fete din MDF alb, cu oglinda pe panoul de cuier.

Mobilier hol 6

Mobilier pentru hol realizat din PAL melaminat de 18 mm grosime. Are in componenta un dulap cu 3 usi glisante avand in interior cuier, spatii pentru depozitare si bare pentru haine, precum si un dulap cu mai multe compartimente pentru incaltaminte.  

Mobilier hol 5

Dulap pe colt realizat din pal melaminat de 18 mm in 2 culori, prevazut cu oglinda.

Mobilier hol 4

Cuier hol si masca pentru calorifer realizate din pal melaminat de 18 mm si plasa bambus.

Canapea coltar si masa

Canapea coltar si masa din pal melaminat de 36 mm, ABS 42mm, cherestea rasinoase la interior. Sezut din burete tapitat cu piele ecologica.

Rama debara

Rama debara realizata din PAL melaminat de 18mm din 2 culori, cant ABS de 0,4 si 2 mm, manere arcada aluminiu, balamale semi-aplicate Blum, rafturi din PAL melaminat la interior; prindere realizata cu dibluri si suruburi.

Mobilier Hol 3

Mobilier hol 3 Mobilier hol realizat din PAL melaminat, cant ABS 2 mm si glisiere BLUM, compus din: panou cuier, corpuri cu sertare si panou oglinda.

Mobilier Hol 2

Mobilier hol 2 compusa din dulap haine, cuier si pantofar cu 3 usi. Este realizata din PAL melaminat de 18mm din 2 culori, cant ABS de 2mm, prevazuta cu oglinda, bara haine, sertar la interior, glisiere Blum, balamale Blum, suporti pantofi cu 3 compartimente, agatatori cuier, manere ovale ingropate la cererea clientului, HDF 3mm. Imbinarea… Read more »

Mobilier hol

Mobilier hol realizat din PAL melaminat de 18mm si 36mm, cant ABS de 2mm si 42 mm, glisiere Blum, manere aluminiu, rama oglinda, HDF 3mm.