Mobila bucatarie

Navigare rapida - Mobilier bucatarie

Mobila de bucatarie B52

Mobilier bucatarie realizat din pal melaminat de 18 mm, usi din MDF panou, blat termorezistent de 38 mm, cu corp pe colt, la 45 grade, corp deshis cu polite pe semirotund. Accesorii folosite: tandem-uri cu amortizare, cos jolly, plinta si inaltator aluminiu, etc.

Mobila de bucatarie B51

Mobilier bucatarie realizat din pal melaminat de 18 si 36 mm, usi din MDF panou, blat termorezistent de 36 mm, cu blat de masa din MDF atasat la corpurile de margine.

Mobila de bucatarie B50

Mobilier bucatarie realizat din pal melaminat de 18 mm, culoare gri inchis, blat termorezistent de 38 mm. Electrocasnicele au fost incorporate in mobilier. Accesoriile folosite: glisiere blum cu tandem, cos jolly, etc.

Mobila de bucatarie B49

Mobilier bucatarie realizat din pal melaminat de 18 mm in doua culori, fronturi de usi din MDF vopsit si blat termorezistent de 38 mm, dispusa in forma de “U”. Accesoriile folosite: tandem-uri cu amortizare, plinta, inaltator, etc. Masina de spalat vase a fost incorporata in mobilier.

Mobila de bucatarie B48

Mobilier bucatarie realizat din pal melaminat de 18 mm in doua culori,  fronturi usi din MDF vopsit si blat termorezistent, dispus in forma de “U”. Electrocasnicele au fost incorporate in mobilier. Ca accesorii s-au folosit: tandem-uri cu amortizare, balamale cu amortizor, plinta si inaltator din aluminiu, manere metalice de culoare cupru rosu.

Mobila de bucatarie B47

Mobilier bucatarie realizat din pal melaminat de 18 mm in doua culori, cant abs de 0,4 si 2 mm, blat termorezistent, frigider incorporat, sistem de ridicare usi tip Aventos, picurator,inaltator blat, manere inox, glisiere blum, cos jolly, etc.         

Mobila de bucatarie B46

Mobilier bucatarie realizat din pal melaminat de 18 mm cu fronturi MDF vopsit, blat termorezistent de 38 mm. Accesorii folosite: balamale si glisiere cu amortizare, cos Jolly, picioare h=100 mm nichelate, etc.

Mobilier de bucatarie B45

Mobilier bucatarie realizat din pal melaminat de 18 mm cu fronturi MDF lucios 2 culori, blat termorezistent, plinta aluminiu, etc.

Mobila de bucatarie B44

Mobilier bucatarie realizat din pal melaminat de 18 mm culoare stejar perrier deschis, blat termorezistent de 38 mm grosime, pistoane cu gaz, plinta, inaltator blat si manere din aluminiu. Hota telescopica a fost incorporata in mobilier.

Mobila de bucatarie B43

Mobilier bucatarie realizat din din pal melaminat de 18 mm culoare hacienda alb, blat termorezistent de 38 mm grosime, plinta si inaltator blat din aluminiu, etc.