Intrebari frecvente

Executati mobila la comanda?

  • Executam mobila numai pe baza de comanda ferma, caracteristicile mobilei, avand ca suport particularitatile fiecarui produs: dimensiuni, culori, design.

Va deplasati la domiciliul clientului pentru masuratori?

  • Masuratorile se realizeaza de catre un angajat al firmei care se deplaseaza la locul unde va fi montat mobilierul.

Faceti mobila si dupa schita clientului?

  • Firma noastra executa mobila la comanda si dupa schita clientului, la dimensiunile si culorile cerute.

Oferiti transport si montaj gratuit?

  • Transportul si montajul mobilei este gratuit in Bucuresti si imprejurimi.Daca locatia se afla la o distanta mai mare de 30 km de Bucuresti, se percepe o taxa de transport.

Cum primesc o oferta de pret pentru mobila?

Oferta de pret pentru mobila se poate cere prin telefon, e-mail, fax sau pe adresa site-ului. Oferta de pret se realizeaza avand la baza schita cu dimensiunile mobilei.

Cum pot vizualiza intreaga paleta de culori?

Va sugeram sa vizitati situl partenerului nostru Egger.com.

De ce nu sunt afisate preturile?

Preturile nu sunt afisate deoarece produsele expuse sunt orientative, mobila executandu-se numai pe baza de comanda. Pretul difera de la un produs la altul, acesta fiind calculat in functie de tipul materialelor, al accesoriilor , dimensiunile produsului etc.

Ce tipuri de mobilier executati?

Executam mobilier pentru locuinte, expozitional, pentru hoteluri si pensiuni.

Sunt interesat de o oferta de pret. Cum procedez pentru a o primi?

Pentru a primi o oferta de pret se trimite schita cu dimensiuni, culori, accesorii la adresele de e-mail, fax, web. In scurt timp veti primi oferta noastra de pret la adresa de contact indicata de dumneavoastra. Daca nu aveti schita,un specialist al nostru se va deplasa la adresa pe care o veti indica pentru a efectua masuratorile si a realiza schita.

Cum pot obtine un pret cat mai mic?

In cazul in care comanda este de o valoare mare se aplica un discount, calitatea produselor nefiind afectata.

Ce diferenta este intre mobila produsa la comanda si cea produsa in serie?

Mobila produsa la comanda se incadreaza perfect in spatiul destinat, fiind particularizata pe dimensiuni, culori, accesorii,etc. De asemenea beneficiati de consultanta in alegerea celei mai bune solutii de utilitate si design spre deosebire de cea in serie, care nu ofera aceste avantaje.

Puteti realiza mobilier dupa proiectul propus de arhitectul meu?

Mobilierul se poate executa dupa proiectul propus de arhitectul dumneavoastra datorita calificarii de care dispune personalul nostru.

Ce material folositi pentru realizarea mobilei?

La cererea clientilor nostri se folosesc materiale si accesorii de inalta calitate si care ofera o garantie de durabilitate si confort.

Cum platesc?

In urma acceptarii ofertei de pret, se achita un avans de 30-40% din valoarea mobilierului, urmand ca la finalul montajului si receptia lucrarii sa se achite diferenta de pret.

In cat timp va fi gata mobilierul?

De la lansarea comenzii (achitarea avansului), mobilierul va fi realizat si montat in cca 2 saptamani, sau in cazuri special, in functie de cererea clientului.

Ce diferenta exista intre lemnul de esenta tare si cel de esenta moale ?

Scarile interioare se executa in general din lemn de esenta tare (stejar, fag, mahon ) deoarece rezista in timp la traficul de pe scara. Pe de alta parte, cele executate din lemn de esenta moale (brad, molid, pin) se uzeaza cu mult mai repede.