Despre noi

Suntem o firma romaneasca cu capital privat si cu o experienta in domeniu de aproape doua decenii.
Obiectul principal de activitate al firmei este producerea la comanda de mobilier din PAL melaminat, scari interioare din lemn masiv si prestarea de servicii care constau in debitat PAL si aplicat ABS.

Avantajul nostru competitiv este cel mai bun raport calitate/pret

Prestari servicii

Executie mobila bucatarie, mobila dormitor, mobila tineret, mobila living, mobila office, scari interioare din lemn masiv, piese de mobilier diverse, debitat PAL, aplicat cant ABS.

Clientii

Clientii firmei sunt atat persoane fizice cat si persoane juridice. Clientii – persoane fizice solicita mobilier pentru bucatarii, pentru dormitoare, pentru camere de zi sau pentru camere destinate copiilor. Clientii – persoane juridice solicita mobilier pentru birouri si pentru magazine.

Avantajele pe care noi le oferim sunt multiple, primul dintre ele constand in cel mai bun raport calitate/pret. Acesta este rezultatul experientei in domeniu de care dispune personalul firmei, al materialelor si accesoriilor de cea mai inalta calitate pe care le folosim precum si al faptului ca suntem executantii directi ai lucrarilor. Alt avantaj consta in asigurarea gratuita de consultanta, masuratori, transport si montaj.

Colaborarea cu dumneavoastra se realizeaza astfel: daca aveti schita mobilierului cu cotele aferente o puteti trimite pe e-mail; daca nu aveti schita o realizam noi, astfel: un reprezentant al firmei se va deplasa la domiciliul dumneavoastra pentru a lua masurile necesare realizarii schitei si estimarii unui pret.

Modalitatea de plata este flexibila, astfel: 40% avans in momentul incheierii acordului intre parti si 60% la sfarsitul montajului. Pretul se calculeaza conform unui algoritm ce are la baza costul materiei prime.